CHROMEBOOKS

L'alumnat que el setembre començarà 1r d'ESO ja pot adquirir el seu ordinador. S'ha de fer a través de la botiga online d'Icono. El termini per tal de fer la compra serà fins dia 15 d'agost. Per tal de realitzar la compra necessitareu introduir el codi de centre 07000832. Esteim a la vostra disposició per tal d'ajudar-vos en cas que es presenti alguna dificultat.

Icono1

Icono2


XERRADA PER ALS PARES DE 1r ESO: "ÚS I ABÚS DE LES XARXES SOCIALS. UNA SOCIETAT CONNECTADA"

Vos convidam a una interessant xerrada, que farà el policia tutor, Antoni Cladera, per tal que els pares pugueu ajudar als vostres fills/es a emprar les xarxes socials amb seny i responsabilitat.

"Ús i abús de les xarxes socials. Una societat connectada", dia 16 de novembre a les 20h al saló d'actes del centre.

Vos hi esperam!

RENOVACIO DEL CONSELL ESCOLAR

INICI DEL PROCÉS ELECTORAL PER A LA RENOVACIÓ PARCIAL DEL CONSELL ESCOLAR DE L'IES JOSEP MARIA QUADRADO

D'acord amb les instruccions rebudes de la Conselleria d'Educació i Universitats, es comunica a tota la comunitat educativa que s'obre el procés electoral que ha de renovar la meitat dels membres elegibles del Consell Escolar del centre dels estaments següents:

  • Professorat
  • Alumnat
  • Personal d'Administració i Serveis

No hi haurà eleccions de pares perquè aquestes es van realitzar l'any passat per cobrir totes les vacants, atès que l'any 2014 no es va presentar cap candidatura.

Per tal de donar inici al procés, dimecres dia 5 d'octubre a les 12 hores i al despatx del secretari, tindrà lloc el sorteig públic dels membres titulars i suplents que han d'integrar la Junta Electoral.

 

Ciutadella de Menorca, 30 de setembre de 2016
Miquel À. Casasnovas Camps
Director

proReutilitzacio