CHROMEBOOKS

L'alumnat que el setembre començarà 1r d'ESO ja pot adquirir el seu ordinador. S'ha de fer a través de la botiga online d'Icono. El termini per tal de fer la compra serà fins dia 15 d'agost. Per tal de realitzar la compra necessitareu introduir el codi de centre 07000832. Esteim a la vostra disposició per tal d'ajudar-vos en cas que es presenti alguna dificultat.

Icono1

Icono2


ACCÉS AL FORMULARI PER TAL DE VOTAR QUE L'AJUNTAMENT DE CIUTADELLA DECLARI LA PEDAGOGA PILAR BENEJAM ARGUIMBAU FILLA IL·LUSTRE DE CIUTADELLA

L'Ajuntament ha iniciat els tràmits reglamentaris per declarar la pedagoga Pilar Benejam Arguimbau (1937) Filla Il·lustre de Ciutadella.

La informació la teniu al web municipal: http://www.ajciutadella.org/Contingut.aspx?IdPub=28830IdPub=28830

Les persones que es vulguin adherir a la iniciativa i donar suport a la idoneïtat a la distinció ho poden fer explícit al formulari que hem habilitat al web.

http://www.ajciutadella.org/sol/FormSol.aspx?Tipo=ADHE

En una setmana han signat 200 persones.

Moltes gràcies per emprar el servei d 'informacions per WhatsApp de l'Ajuntament.

Informeu els vostres familiars, amics i coneguts que per donar-se d'alta al servei han d'enviar un missatge al telèfon *699 792 133*. I han de desar el número a l'agenda perquè els arribin els missatges

proReutilitzacio