PROVA D'APTITUD PERSONAL PER ACCEDIR A GRAUS EN EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA

La Generalitat de Catalunya aprova el nou calendari de les proves d'accés a la universitat en convocatòria ordinària subjecte a l'evolució de la pandèmia.


PAP - GRAU EN EDUCACIÓ


La convocatòria ordinària de les PROVES D'APTITUD PERSONAL (PAP) per accedir als Graus en Educació Infantil i en Educació Primària es reprograma en la data següent: dimecres, 15 de juliol de 2020.   

 Accés al NOU CALENDARI de la PAP

DATES DE LES PROVES PBAU

UIBlogoLes PBAU es faran els dies 7, 8 i 9 de juliol

 

El conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, i el Rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet, s’han reunit per videoconferència per decidir el calendari de les Proves de Batxillerat d’Accés a la Universitat (PBAU). Ambdues institucions han decidit que la convocatòria ordinària serà els dies 7, 8 i 9 de juliol. També han acordat suspendre per a aquest curs les proves d'admissió als graus d'Educació Infantil i d'Educació Primària, unes proves que avaluen el nivell de competències comunicatives, de raonament crític i logicomatemàtiques dels aspirants a mestre.

Més informació de la notícia

UNIferia, FIRA VIRTUAL DEL SALÓ DE L'ENSENYAMENT DE LES UNIVERSITATS CATALANES

UniFERIALes universitats catalanes participen en la plataforma virtual UNIferia, donat l’ajornament del Saló de l’Ensenyament per motius de seguretat sanitària. D’aquesta manera, els estudiants de secundària i de batxillerat del país poden trobar en un sol lloc informació sobre l’àmplia oferta de graus i centres on s’impartixen. La plataforma està integrada per la UB, la UAB, la UPC, la UPF, la URL, la UdL, la UdG, la URV, la UOC, la UVic-UCC, la UIC i la UAO CEU.

 

L’edició especial per als graus de les universitats catalanes de la UNIferia estarà activa del 19 al 21 de març al lloc web www.graus.uniferia.org. S’hi podrà accedir mitjançant un format responsiu i adaptable a dispositius mòbils, i a més durant aquests dies, a través dels canals de xat, es donarà atenció i orientació personalitzada als futurs universitaris sobre les titulacions de grau, els sistemes d’accés i de formalització de matrícula, les possibilitats d’ajuts i beques per a l’estudi, i les opcions de mobilitat internacional de cada universitat.

 

L’horari d’atenció del canal de xat serà de dijous a dissabte al matí de 10h a 14h i a la tarda de 15h a 19h.

Tot i així, la informació restarà disponible i es podrà consultar al mateix lloc fins al mes d’octubre. A més, en el punt d’informació principal de la plataforma, els usuaris trobaran dades generals sobre el sistema universitari català, així com un cercador per localitzar els diferents títols de les universitats participants a la fira.

 

Sobre UNIferia

UNIferia és la fira virtual creada per la CRUE que té per objectiu difondre la informació sobre l’oferta acadèmica dels estudis de grau i de màster de les universitats de l’àmbit estatal i de la qual ja se n’han fet dues edicions. En aquest cas, es tracta d’una edició especial per als graus de les universitats catalanes.

OLIMPÍADA DE BIOLOGIA 2020

Blanca Triay

Blanca Triay Carretero de 2n de batxillerat ha participat a la quinzena edició de l'Olimpíada de Biologia, on ha aconseguit el millor resultat de Menorca. El concurs ha comptat amb la participació de 124 alumnes de 43 centres de les Illes Balears. Per illes hi han participat 88 alumnes de 27 centres de Mallorca, 17 alumnes de 5 centres de Menorca i 19 alumnes de 6 centres d'Eivissa i Formentera.

Enhorabona Blanca!