Descàrregues batxillerat

Títol de l´arxiu: INTRUCCIONS PREMATRÍCULA PAU 2014. JUNY I SETEMBRE (Detalls)
Mida de l´arxiu: 41.06 Kb
Autor de l´arxiu:
Descàrregues: 2041

Títol de l´arxiu: Poderacions UIB (Detalls)
Mida de l´arxiu: 51.24 Kb
Autor de l´arxiu:
Descàrregues: 79

Títol de l´arxiu: itineraris batxillerat.pdf (Detalls)
Mida de l´arxiu: 92.40 Kb
Autor de l´arxiu: Joan Pascual
Descàrregues: 104

Títol de l´arxiu: batxillerat.pdf (Detalls)
Mida de l´arxiu: 26.70 Kb
Autor de l´arxiu: Joan Pascual
Descàrregues: 114

Títol de l´arxiu: AUTORITZACIONS PER A L’ALUMNAT DE BATXILLERAT (Detalls)
Mida de l´arxiu: 35.00 Kb
Autor de l´arxiu:
Descàrregues: 224

Títol de l´arxiu: Pautes d'estudi a Batxillerat (Detalls)
Mida de l´arxiu: 149.07 Kb
Autor de l´arxiu:
Descàrregues: 2182

Títol de l´arxiu: Suggerències en la presentació de treballs escrits (actualització) (Detalls)
Mida de l´arxiu: 586.06 Kb
Autor de l´arxiu:
Descàrregues: 746

Títol de l´arxiu: Itineraris 2n de Batxillerat (Detalls)
Mida de l´arxiu: 107.06 Kb
Autor de l´arxiu:
Descàrregues: 137

Títol de l´arxiu: Itineraris 1r de Batxillerat (Detalls)
Mida de l´arxiu: 87.23 Kb
Autor de l´arxiu:
Descàrregues: 119

.

Presentació de treballs escrits

Els nostres alumnes presenten diversos tipus de textos: presentacions PPT, vídeos, ressenyes, etc. Aquí ens centrarem en els treballs escrits en format digital, el típic treball d’assignatura, un resum o una petita recerca, un treball d’extensió mitjana, de 5 fins a 20 folis en DIN A4. Un treball és un producte que ha de tenir cura dels detalls, un producte de qualitat, en la forma i el contingut. Sense caure en la rigidesa acadèmica, cal respectar algunes convencions, i alhora oferir marges a la creativitat. Un treball escrit, com un bon plat, “ha d’entrar pels ulls”.
Les indicacions que segueixen no són un “llibre d’estil”, que sol tractar temes molts diversos. No tractarem aquí qüestions de normativa gramatical ni aspectes ja vistos a altres llocs o inclosos en el currículum de llengües: guionet, separació de paraules, majúscules/minúscules, abreviatures, etc.
Caldrà recordar també que totes les llicències que ens permetem en escriure missatges per Twitter o altres sistemes via mòbil (abreviatures, simplificacions diverses) s’han d’evitar absolutament: un treball escrit a l’escola, a l’institut, ha de preservar l’estil formal.

Títol de l´arxiu: Suggerències en la presentació de treballs escrits (actualització) (Detalls)
Mida de l´arxiu: 586.06 Kb
Autor de l´arxiu:
Descàrregues: 746

.

Pautes d'estudi a Batxillerat

Després d’una vida dedicada —si més no teòricament— a l’estudi, són molts els alumnes que arriben al batxillerat sense tenir unes pautes clares de com estudiar. Aquest full només vol donar alguns consells a partir de la meva experiència com a professor —i com a estudiant!— que et poden ser útils per a aquesta nova etapa.

Títol de l´arxiu: Pautes d'estudi a Batxillerat (Detalls)
Mida de l´arxiu: 149.07 Kb
Autor de l´arxiu:
Descàrregues: 2182

.

MATRÍCULA D'HONOR

CURS 2022-2023

MH CFGM Orfila

MH BATXILLERATDE9 BATXILLERAT

 

CURS 2021-2022

MH 22 1

 

 CURS 2020-2021

MATRÍCULES DHONOR 2020 21

 

CURS 2019-2020

Matrícules dhonor batx. 2019 20 

  CURS 2018-2019

Joan Allés BoschMaria Rosa Caules SeguíSara Patricia Aguiló SeguíLaia Mesquida Llufriu

L'esforç, la constància, la curiositat i l'afany de superació personal són les arrels d'un arbre que dona bon fruit. El claustre de professorat i l'equip directiu de l'institut Josep Maria Quadrado fa arribar l'enhorabona als quatre  alumnes de 2n de Batxillerat del curs 2018-2019, Joan Allés Bosch, Maria Rosa Caules Seguí, Sara Patricia Aguiló Seguí i Laia Mesquida Llufriu, que han estat distingits amb Matrícula d'Honor.

 

CURS 2017-2018

08061073140807307344

L'esforç, la constància, la curiositat i l'afany de superació personal són les arrels d'un arbre que dona bon fruit. El claustre de professorat i l'equip directiu de l'institut Josep Maria Quadrado fa arribar l'enhorabona als quatre  alumnes de 2n de Batxillerat del curs 2017-2018, Laura Florit Lluch, Anouk Rosselló Domine, Biel Mercadal Serra i Antònia Font Forcada, que han estat distingits amb Matrícula d'Honor.

 

CURS 2016-2017

L'esforç, la constància, la curiositat i l'afany de superació personal són les arrels d'un arbre que dóna bon fruit. El claustre de professorat i l'equip directiu de l'institut Josep Maria Quadrado fa arribar l'enhorabona als tres alumnes de 2n de Batxillerat del curs 2016-2017, Nina Barceló, Núria Bosch i Roger Rosselló, que han estat distingits amb Matrícula d'Honor.

nina  nuria  roger

 

CURS 2015-2016

david  alba  rosa

L'esforç, la constància, la curiositat i l'afany de superació personal són les arrels d'un arbre que dóna bon fruit. El claustre de professorat i l'equip directiu de l'institut Josep Maria Quadrado fa arribar l'enhorabona als tres  alumnes de 2n de Batxillerat del curs 2015-2016, David Anglada Rotger, Alba Moll Febrer i Rosa Portella Fortuny, que han estat distingits amb Matrícula d'Honor.

 

CURS 2014-2015

aina  julia  lobato

L'esforç, la constància, la curiositat i l'afany de superació personal són les arrels d'un arbre que dóna bon fruit. El claustre de professorat i l'equip directiu de l'institut Josep Maria Quadrado fa arribar l'enhorabona a les tres  alumnes de 2n de Batxillerat del curs 2014-15, Aina Bals Genestar, Júlia Coll Marquès i Rosa Lobato Camps, que han estat distingides amb Matrícula d'Honor.

 

CURS 2013-2014

L'esforç, la constància, la curiositat i l'afany de superació personal són les arrels d'un arbre que dóna bon fruit. El claustre de professorat i l'equip directiu de l'institut Josep Maria Quadrado fa arribar l'enhorabona als dos alumnes de 2n de Batxillerat del curs 2013-14, Xavier Faner Capó i Josep Gayón Arguimbau, que han estat distingits amb Matrícula d'Honor.

 xfaner           gayon 

 

CURS 2012-2013

L'esforç, la constància, la curiositat i l'afany de superació personal són les arrels d'un arbre que dóna bon fruit. El claustre de professorat i l'equip directiu de l'institut Josep Maria  Quadrado fa arribar l'enhorabona a les quatre alumnes de 2n de Batxillerat del curs 2012-13, Júlia Marquès, Mireia Frau, Roser Allès i Eugènia Ferrer,  que han estat distingides amb Matrícula d'Honor.

al1 al2 al3 al4

.

ESTUDIS A L'IES JOSEP MARIA QUADRADO

ESO
1-ESO
 
2-ESO
3-ESO / 3-PDC
4-ESO / 4-PRAQ
Aula UECCO
Per alumnes amb necessitats educatives especials
Operacions bàsiques de muntatge i manteniment d'elements de lampisteria, calefacció i climatització.
Per alumnes que tenen un mínim de 15 anys o els compleixen abans del 31 de desembre i un màxim de 17 anys dins l'any natural de l'inici de curs i no han obtingut el graduat en ESO.
Segon curs inclou FCT (formació en Centres de treball).

FPB D'ARRANJAMENT I D'ARTICLES TÈXTILS I DE PELL

Operacions bàsiques de reparació de calçat i marroquineria. Per alumnes que tenen un mínim de 15 anys o els compleixen abans del 31 de desembre i un màxim de 17 anys dins l'any natural de l'inici de curs i no han obtingut el graduat en ESO. Segon curs inclou FCT (formació en Centres de treball).
BATXILLERATS icono-link
General (BG) 1-BAT
2-BAT
Humanitats i Ciències Socials (BHCS)
1-BAT
2-BAT
Ciències i Tecnologia (BC)
1-BAT
2-BAT
Arts. Arts escèniques. (BAE) icono-link
1-BAT
2-BAT
CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ
(IMA22)
Dos cursos. El segon curs inclou FCT (formació en Centres de treball).
 
A segon curs els alumnes es podran acollir al programa ERASMUS que consiteix en cursar part de les FCT a un país estranger.
CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR (IMA32)
Dos cursos. El segon inclou FCT (formació en Centres de treball).
A segon curs els alumnes es podran acollir al programa ERASMUS que consiteix en cursar les FCT a un país estranger.

.

Subcategories