RESULTATS DE LES ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

Dia 19 de novembre van tenir lloc les eleccions al Consell Escolar (pares i mares d'alumnes), amb els resultats següents:

Josep Lluís Mestres Zabala: 65 vots
Emma López Sanz: 36 vots
Antonio Franco Triay: 23 vots

Atès que hi ha dues vacants a cobrir, els candidats electes són Josep Lluís Mestres Zabala i Emma López Sanz.

.

DIADA PER LA DIABETIS

TransdiabetisTot l'alumnat de 1r d'ESO ha participat avui en la Transdiabetis, una "carrera" de relleus que ha transportat un aro blau (representatiu de la Diabetis a nivell mundial)  i en Diguan (mascota que té diabetis). Inicialment s'havia de formar una cadena d'alumnes entre diversos centres escolars de Ciutadella, però el mal temps no ho ha permès. L'objectiu general de la Transdiabetis és ajudar a donar visibilitat a la diabetis a la societat, i a tal fi es faran altres activitats en el centre per donar a conèixer aquesta malaltia.

.

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE

El projecte consisteix en elaborar una sèrie de treballs des de diferents escoles de 5 països sobre un tema concret. Els països amb què treballarem seran Hongria, Txèquia, Àustria i Xipre.

 

El centre d'Hongria és el centre coordinador del projecte i el que va proposar el tema: l'AÏLLAMENT. La llengua de treball serà l'anglès.

 

Els alumnes hauran de reflexionar sobre el tema proposat i extreure'n conclusions, que presentaran en les trobades que es realitzaran en els diferents països.

 

El projecte està destinat a alumnes que aquest any fan 4t ESO, ja que en aquest final d'etapa ja tenen prou destresa per comunicar-se en anglès. Així, els alumnes poden continuar el seu aprenentatge fora de l’aula realitzant activitats que poden millorar la fluïdesa en llengua anglesa, a l’hora que es fomenta la convivència entre alumnes de diferents països.

 

Aquí teniu la presentació amb la informació sobre el projecte.

 

Here is a link to the school project. Have a look at the students who will host our first meeting, as well as the school location, activities and information.

 

.

Subcategories