CLASSE PRÀCTICA DE PSICOLOGIA I EDUCACIÓ ANIMAL

Alguns s’han estranyat quan han vist un cavall de Sant Joan per la finestra de la seva classe, i és que la classe de Psicologia de 2n de batxillerat ha convidat Miquel Marquès, un experimentat entrenador i ensinistrador de cavalls de raça menorquina, a fer una xerrada. El pati nord del centre ha esdevingut un lloc ideal com podreu apreciar a les fotografies.
Certament encara queda per a Sant Joan, però nosaltres hem volgut la presència del cavall per estudiar com és el procés d’educació d’aquests animals. A l’assignatura de Psicologia hem estudiat com aprenen els animals des de diferents enfocaments teòrics i ara faltava la visió directa d’un especialista. Hem pogut conèixer com es fa la selecció d’aquests animals; allò que és per naixement i allò que poden aprendre. També com s’eduquen i quin és el seu grau d'intel·ligència.
Després de la teoria, la pràctica. No han faltat voluntaris de la valenta classe de Psicologia per colcar l’animal. Una classe ben instructiva. Volem agrair a Miquel Marquès i família la seva col·laboració desinteressada, ja que “tota la tribu fem escola”. Molta sort.

foto 4P1070046
P1070050 P1070051

.