Beca Benjamin Franklin 2014

Convocatòria d'una/dues beques per participar en els Instituts d'Estiu Benjamin Franklin 2014 als Estats Units d'Amèrica per a joves entre 16 i 18 anys.

L'Ambaixada dels Estats Units a Espanya selecciona un o dos estudiants espanyols, andorrans o residents a Espanya o Andorra, per participar en els Instituts d'Estiu Benjamin Franklin, un programa finançat pel Departament d'Estat dels Estats Units per promoure les relacions entre les joves generacions d'europeus, asiàtics i nord-americans.

Els estudiants seleccionats participaran en un programa intensiu enfocat en els assumptes globals als quals s'enfronten els joves a banda i banda de l'Atlántic. Els instituts tindran lloc a la Universitat de Wake Forest en North Carolina i/o a la Universitat de Purdue en Indiana entre els dies 28 de juny i 26 de juliol de 2014 i reuniran a 35 estudiants de diferents països d'Europa i Àsia Central amb 10 estudiants nord-americans. Els participants duran a terme una gran varietat d'activitats: seminaris, programes de servei comunitari i voluntariat, viatges d'estudi i esdeveniments culturals. Treballaran en un projecte conjunt i exploraran com els joves d'avui interactuen amb els mitjans de comunicació, tant en la seva faceta de consumidors com de productors d'informació. Abordaran també com la llibertat d'expressió imposa als ciutadans tant drets com a responsabilitats.

 

Per a més informació: http://www.injuve.es/ca/convocatorias/becas/becas-benjamin-franklin-para-estudiar-en-los-estados-unidos

.