OLIMPIADES SPAINSKILLS 2011

DSC02239Els passats dies 3 al 9 d’abril, ens vam desplaçar a Madrid, un equip que representava a les Illes Balears, format  per alumnes i professors de diferents famílies i especialitats de Formació Professional, per tal de participar a les Olimpíades Spainskills 2011.
Com a representació del nostre centre  vam anar Salvador Sogorb, com a professor, i Morgan Estevez, com alumne, del Cicle Formatiu Muntatge i Manteniment d’instal·lacions de Fred, climatització i Producció de Calor, per competir a aquestes Olimpíades al Spainskills 15 Fontaneria i Calefacció.
La competició desenvolupada va ser realitzar un muntatge amb la resta de Cicles Formatius de la mateixa especialitat a nivell nacional. El muntatge consistia en la realització de la instal·lació de tuberies d’aigua freda i calenta, tuberies de desaigües,  instal·lació de sanitaris (wc, dutxa, rentamans i bidet), l’escurador d’una cuina, instal·lació de plaques solars per aigua calenta i acumulador d’aigua.
La competició va finalitzar amb la victòria de l’equip de Aragó (medalla d’or), equip de Madrid (medalla de plata) i nosaltres, equip de les Illes Balears (medalla de Bronze), lloc més que destacable degut alt nivell dels competidors que hi havia.
Si voleu conèixer més de la competició, aquí teniu els enllaços: http://www.todofp.es/todofp/formacion/spainskills.html, http://www.spainskills2011.es/SpainSkills2011/Inicio.html

.