CRÒNICA DE LA PREPARACIÓ DE DIUMENGE: 2

logo_velo-bici_2011Crònica de la segona ruta:
Ens vam trobar dia 13 antes de les 9:00. Aquesta ruta començava des de l’institut, passant per la ronda sud, després anant pel camí del Club Hípic fins a Cala Morell. Vam agafar el camí de cavalls, on Miquel Trujillo va caure, fins arribar al Codolar de Binitram. Des d’allà vam anar fins Fontanelles, lloc on vam berenar i allà ens van comunicar les parelles que tindriem. Quan tothom estava ple, anant per damunt l’arena en Sergi va caure (però va va tenir la gran sort de no fer-se mal), varem anar fins la Vall, seguint el camí de cavalls, després al Plà de Mar, on varem fer una reunió que, el director ens va dir els grups de treball, les feines i les rutes. De tornada, varem tornar pel mateix camí fins la vall, quant alguns del grup ja estaven més cansats, però al final van acabar la ruta bastant  bè. Hi va haver alguna lesió, com per exemple,  els bessons li pujaven (Eric), n’Alvaro es va clavar el pedal al garró.
En aquesta ruta, vam tenir la sort que ens hi acompanyessin en Pere Genestar, professor d’educació física; Pere Ferrer, director i organitzador d’aquest intercanvi; Xec Florit, ex-professor de l’institut, amb el seu fill, en Macià; Miquel Trujillo, professor d’història i cap d’estudis de l’institut; i alguns pares dels alumnes participants en aquest projecte.
Varem poder gaudir d’uns dels tants paisatges meravellosos que tenim a Menorca .
Aquesta és la segona ruta i és una de les més completes,i a pesar de ser una de les més llargues, a les dues del migdia arribavem al polígon de Ciutadella.
En referència als alumnes, hi va haver molta participació, sobretot amb l’assistència.
A pesar de tot açò, ens ho varem passar molt bé vogant pels racons del nord de Ciutadella.

Per veure la ruta que vam fer anau a http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1471601

.