VIATGE FINAL DE SECUNDÀRIA 2019-2020. CRÒNICA DEL VIATGE

Crònica de l'últim dia

Escrivim l'última crònica ja ben entrada la nit amb els ulls clucs. La ciutat de Londres ens ha deixat esgotats a tots; han estat dies d'experiències i situacions de les quals tots hem après i esperem que en sortim més forts.

Aquests dies ha anat de museus, hem vist el d'Història Natural, el British Museum i la Tate Modern Gallery. Entre constel·lacions, dinosaures, mòmies i art contemporani ens hem passat els dos matins. Per la tarda hem anat de vorera a vorera del Tàmesi visitant els punts més emblemàtics de la City movent-nos en metro (quin stress!!) Tant se val que el Big Ben i el Parlament Britànic estassin en obres, tanmateix hem vist moltes altres atraccions com el colorit barri de Notting Hill, el mercat bohemi Covent Garden o Hyde Park...

Demà marxem de bon matí amb l'il·lusió del qui sap que tornarà prest o tard.

4414mini4414miniIMG 4414

Crònica del segon dia

Avui hem començat a descobrir Londres, una ciutat que fins ara només havíem imaginat i vist en pel.lícules. I no ens ha decebut gens ni mica.

Ens hem aixecat prest, berenat a l'hotel i anat tots junts cap a Buckingham Palace a veure el tradicional canvi de guàrdia; potser ens esperàvem un poc més, però ningú ens podrà treure que hi hem estat i vist en directe.

Després hem continuat les rutes, cadascú amb el seu grup. Uns han anat per Candem Town amb els seus mercats encissadors, els altres per Chinatown, Oxford Street... d'altres al Big Ben, el Parlament britànic, St. Paul's Cathedral i molt més! La veritat és que anàssim on anàssim hem estat rodejats de tradició, cultura i edificis espectaculars.

Demà hi tornam!

Viatge 4ESO Londres 2n dia 1  Viatge 4ESO Londres 2n dia 2 

Viatge 4ESO Londres 2n dia 3

 

Crònica del primer dia

Escrivim aquestes línies des de l'hostal de Kensington on ens hospedam. Ja hem ben sopat a unes hamburgueseries de la zona i estem a punt d'anar a dormir per un son reparador.

Ja sabem que els dies de viatge solen ser llargs i aquest, amb gairebé vuitanta alumnes carregats d'il.lusió no ha estat una excepció. Hem fet dos trajectes diferents fins Heathrow via Menorca i Palma (aii! que prest que s'han hagut d'aixecar alguns!) per retrobar-nos joiosos a l'aeroport.

Des d'allà autobús, a prendre possessió de les habitacions i a fer un voltoi cap al restaurant, primer tast de la pluja londonenca i estones de sobretaula i xerrameca en grups

I ara rebentats i... a dormir?

Viatge 4ESO Londres 1r dia 1  Viatge 4ESO Londres 1r dia 2