SANTA COLOMA. 23 DE MARÇ DE 2019

Dissabte dia 23 de Març.

Era el dia que tots esperàvem, començava el velobici.cat. Va ser un dia molt llarg, però teníem moltes ganes. Amb les maletes carregades i plens d’il·lusió ens vam trobar a les 8:00 al port de Ciutadella, amb les velos preparades apunt d’embarcar.

El viatge es va fer llarg. Va durar un total de 8 hores que van donar temps per tot: jugar a cartes, sonar música, dibuixar, veure el pont de comandament i dormir.

Vam arribar a Barcelona abans de l’hora prevista i després d’esperar una hora va arribar en Nasi amb el bus i els camions per transportar les velos fins a Santa Coloma, ja que el viatge encara no havia acabat.

Les dues hores en bus també es van fer molt llargues, però tantes hores de viatge varen valer la pena. L’arribada a Santa Coloma va ser una bogeria d’emocions, nervis i crits. Semblava que gironins i menorquins fóssim amics de tota la vida.

Com ja és tradició, els gironins ens van rebre a l’institut de Santa Coloma, on es va fer l’acte de benvinguda: emparellaments, entrega de mallots, actuacions musicals i sopar. Per acabar el dia, cada alumne va marxar amb la seva família per passar el cap de setmana i preparar-se per dilluns.

Vegeu les imatges