VIATGE DE FINAL DE SECUNDÀRIA 2018-2019. CRÒNICA DEL VIATGE

Bellver de la Cerdanya. Darrer dia

I ja hem arribat a l'últim dia del viatge; ens ha passat tan ràpid! Escrivim aquestes línies des del vaixell... el trajecte està sent plàcid de moment i si no hi ha imprevistos d'aquí ben poc serem a l'estació portuària.

Però bé, abans de tot això han passat un munt de coses...
Ens hem aixecat més prest que mai, abans de les 7 h i a contracorrent perquè havíem de fer moltes coses en poc temps! Aixecar-nos, endreçar l'habitació, dutxa, berenar a les 7,15 h, fer els maletots i motxilles i carregar-les al bus, revisar les habitacions per no oblidar res... ufff qui estréssss! Miraculosament, hem complert tots els objectius en tems récord i a les 9 h ja érem a La Molina amb els esquis i taules d'snow als peus.
I és que avui hem deixat l'alberg de La Bruna per no tornar-hi; des de l'estació alpina hem anat directe al port de Barcelona. I aquí ens agradaria esmentar que ens han tractat fantàsticament a La Bruna. En Josep, amant de Menorca i de tot el que prové de l'illa (incloent la seva dona) s'ha encarregat que no ens faltàs res a la nostra estada.
L'esquiada de 9 a 16 h. ha anat mel; com més en saps, millor t'ho passes... Pels que no havien esquiat mai el primer dia es feixuc, però amb la tècnica ve la velocitat i amb aquesta l'adrenalina... i algun cop blau! Els que ja havien esquiat han perfeccionat la seva tècnica i els debutants de ben segur que que hi tornaran prest o tard.
I nosaltres, els profes? En Cape, d'educació física, s'ha passat la majoria del temps baixant dels núvols des de les pistes més altes; n' Esperança de matemàtiques ha demostrat una destresa admirable que l'ha portat a baixar la pista negre junt amb un grup d'alumnes avantatjats; en Pepe a empentes i rodallons ha aconseguit mig aprendre a esquiar (yeeess!!) i en Joan Camps, "el pater" ja el coneixem, ha estat més al peu que al cim de les muntanyes, fent amistats i contactes amb el seu característic do de gents i facilitat de tracte. Ja té excusa per tornar-hi l'any que ve perquè aquest any li ha quedat molt per aprendre!
El trajecte en autobús ha estat ràpid i amb xubec inclòs per la majoria i en arribar a Barcelona encara hem tingut temps per fer un voltoi per Maremàgnum.
Finalment, l'equip de professors volem expressar que ha estat un plaer i hem fet feina molt a gust amb aquest grup d'alumnes tan entusiastes i divertits.

L’equip de professors

més fotografies

Bellver de la Cerdanya. 3r dia

Hem començat el 3r dia com sempre, un bon berenar per agafar forces i cap a les pistes a esquiar. Ja n'hi ha molts que són experts i s'hi manegen prou bé. Ens està fent uns dies meravellosos i estem esquiant al solet.
Després de les classes monitoritzades, la majoria dels i les alumnes s,han atrevit amb les pistes verdes i blaves, a més d,un professor que ja baixa per les negres! Ja us podeu imaginar qui és... Com a contrapunt negatiu, comentar-vos que hi ha hagut un parell de lesions menors :-(
Pel capvespre, uns pocs hem fet una caminadeta fins el poble rural de Bellver de la Cerdenya. La majoria s'han quedat a l'alberg a descansar i preparar les maletes, que demà ja partim.
Però això ja us ho contarem a la propera crònica...

L’equip de professors.

més fotografies

 Bellver de la Cerdanya. 2n dia

Aquest matí ens hem despertat ben prest de nou per aprofitar el màxim el dia. Sort que vam anar a dormir prest (menys alguns xerraires que no acaben les piles mai )
Un bon berenar a les 7:30 i a les 9 ja estàvem a La Molina per esquiar i fer snowboard. Com en tot a la vida, hi ha hagut diversitat, alguns que ho han fet molt bé i s'han atrevit amb pistes de diversos colors i d'altres que ens hem passat més temps rodolant per la neu que lliscant sobre els esquis! Uns que ho han disfrutat molt i d'altres als que sel’s ha fet més pesat, i és que el primer dia hi ha massa estris a posar-se, molts moviments per aprendre, recordar... i és que això d,esquiar no és gens fàcil, no. Però ara ja estem llestos per arrassar demà!! Ah, per cert, també hem aprofitat per fer "amistat" amb els monitors (de ben segur que ens serà difícil oblidar alguns d’ells).
A la tarda, després d'una dutxa reparadora hem visitat Puigcerdà, poblet encisador que està just a tocar amb França.
En tornar l'estona de xerrimeca i rialles amb el sopar i acabam el dia a la discoteca de l'alberg cel.lebrant el cumpleanys de na Blanca amb pastís inclòs
Demà més...

L’equip de professors.

més fotografies

Bellver de la Cerdanya. 1r dia

Són les 23:00 h i ja estem arribant al final de la primera jornada del nostre viatge que hem començat a les 6 del matí a la plaça dels pins. Ha estat un dia intens en que hem començat ben prest amb les maletes carregades d'il.lusió. Els diversos trajectes (bus, avió, caminades a peu...) s,han fet curts i divertits. El matí l'hem passat al centre de Barcelona alternant compres (molts regals pels familiars!) i la gincana modernista que ens ha permès visitar edificis emblemàtics de la Barcelona modernista de finals del segle XIX.
Aquest recorregut cultural l'hem acabat amb una enriquidora visita a la Sagrada Família després de dinar. Hi hem arribat amb una "caminadeta" en la que la frasse més repetida ha estat la típica cantarella de: "proooooofes, que queda molt?? que ja arribam??".
Després hem partit cap a l’alberg on esperaven amb il.lusió la nostra arribada, hem degustat un bon sopar, hem gaudit de bona música i a descansar per agafar forces per l’esquiada de demà.

L’equip de professors.

més fotografies