CIUTADELLA. DIUMENGE 30/4/17

Diumenge, 30 d’abril.
Són les 22:00 hores del diumenge i ens preparem per la doble jornada ciclista que començarà demà.
Fa unes quantes hores que no sabem res dels vostres fills. Bé si, fa una estona en passaven uns quants per aquí baix, ens sembla que anaven a sopar.
Enrere queda un viatge molt plàcid en vaixell. Després d’una arribada a Barcelona retinguda i una llarga espera per treure les targetes d’embarcament, vam començar a entrar al Martin Soler, així es diu el barco que ens ha de portar a Ciutadella. La maleta a la ma esquerra, la bicicleta a la ma dreta , la motxilla a l’esquena, DNI a la boca, els tiquets d’embarcament cadascú on bonament pot i cap a dins que és tard i volem marxar.
Un cop deixades les bicicletes a la bodega vam pujar a dalt on ens van adjudicar els nostres seients en una sala  de butaques on hi havia altres passatgers que van fer cara d’espant quan ens van veure entrar. Avui serà difícil dormir, devien pensar. Falsa alarma, comportament impecable. Al matí, no ens van felicitar però hi va faltar poc.
vb1617 c01La nit va ser tranquil•la. La majoria van dormir, alguns ho van intentar passades unes hores i uns pocs els va faltar temps.
A Ciutadella ens esperaven els nostres companys menorquins i les seves famílies amb molta alegria, va ser un retrobament molt esperat. Un cop deixats els equipatges vam anar en bicicleta fins a l’institut, res, un quilometret i ja està. Ens tenien preparat un esmorzar reparador que ens va anar molt bé després d’una nit enmig del mar.
Un cop esmorzats els nostres companys menorquins els van ensenyar tots els racons del seu institut perquè es féssim una idea del dia a dia en aquest centre. Després, cap a casa i al cap de poc a l’Ajuntament.

vb1617 c02L’alcadessa Joana Gomila ens va donar la benvinguda al Saló Gòtic de l’Ajuntament i ens va convidar a gaudir del paisatge i costums de Ciutadella i de Menorca en general. Després el director de l’institut, Miquel Àngel Casasnovas va fer un repàs als set anys que portem de velobici i la satisfacció que això suposa per a tots aquells que hi participen directa o indirectament.
L’acte institucional es va acabar amb una foto de grup i amb uns nuvis que esperaven impacients la nostra sortida per ocupar el Saló on s’havia de formalitzar el seu casament. Mentre els nuvis es casaven, nosaltres vam aprofitar per voltar i conèixer Ciutadella.

vb1617 c03A partir d’aquí poca cosa més us podem dir. Ahir a la tarda... ningú, res, ni rastre dels vostres fills. Avui matí n’hem vist un dins d’una barca al port de Ciutadella, aquesta tarda alguns d’ells prenien una llet merengada sota casa nostra, de la resta no en sabem res. Segur que s’ho han passat molt bé.


Demà els veurem a l’institut.


Jordi, Salva i Ignasi