SANT JORDI A L'AULA UEECO

Amb motiu de la festa del llibre, els alumnes de l'aula UEECO van preparar una tasca doble: uns detalls per repartir entre la comunitat del centre i un altre diferent per a ells.
En el primer cas, assolir el repte de preparar un regal per a tots els professors i personal laboral va exigir un esforç de treball en equip. Per a les dones, seguint la tradició de Sant Jordi, van fer més 70 roses de feltre per penjar amb una agulla. I pels professors, una quarentena de punts de llibre decorats amb el drac. Aquestes feines van suposar treballar diferents tècniques: plantilles per contornejar, plantilles en buit, retoladors, esponges, feltre i estisores.
A la hora de preparar el seu propi punt van poder triar el seu model per fer les seves lectures un altre moment divertit!

Els moments de repartir i distribuir, regalar i passejar pel centre van suposar també un altre repte per tal de fer visible la seva feina i assumir com dirigir-se als altres professors desconeguts però que ben igual són els nostres companys d'institut.

Gràcies a tots i a llegir!!

mes cm