GIRONA. DILLUNS, 14 DE MARÇ

IMG 20160312 104632Ja som per terres gironines!
Després d’una viatge llarg, però tranquil, en vaixell arribàrem a Barcelona, on un bus ens esperà per carregar velos i partir cap a Santa Coloma de Farners. En arribar, els nostres companys gironins ens esperaven il·lusionats i la trobada entre uns i altres va ser molt intensa i emotiva.
L’endemà, diumenge, vàrem fer la presentació oficial a l’institut, on els alumnes menorquins vàrem entregar als companys catalans el mallot d’enguany. Tot seguit, va tenir lloc un pica-pica que serví per conèixer el professorat acompanyant, famílies i alumnes. Al capvespre, s’organitzaren activitats lliures i de descans per afrontar amb ganes la primera ruta.
Dilluns ens trobàrem a les 8h a l’institut i després d’una petita presentació per part de companys gironins, posàrem a punt les velos i partirem amb ganes a recórrer la plana de la Selva. El trajecte, que transcorregué sense incidències, passà per diferents indrets com el poble de Brunyola, la Resclosa d’en Borra, on varem veure un volcà, i passejàrem per dins del cràter (un dels més grans d’Europa), les Fonts de Salitja... A meitat camí, ens aturàrem a dinar una paella ben gustosa que molt amablement un grup de pares i mares catalans cuinà per poder agafar forces per a continuar l’itinerari! En haver dinat, superant el xubec, reprenguérem la marxa i passàrem per Vilobí d’Onyar per arribar finalment a Santa Coloma de Farners. Després d’una bona dutxa, realitzàrem activitats diverses de descans i carregàrem piles per continuar l’endemà amb una nova ruta.

Imatges de l'intercanvi