V CAMINADA SOLIDÀRIA CONTRA LA FIBROSI QUÍSTICA

Cartel Caminata Menorca 2015 last 150x150Menorca acollirà la 5ª edició de la Caminada solidària contra la Fibrosi Quística, que recorrerà els carrers de Ciutadella el dissabte 24 d’octubre des de les 10:30.

Gràcias a l’esforç de Mollie-Ann Borràs, una jove de 16 anys amb Fibrosi Quística, i la seva germana Rebecca, de 20 anys, aquesta caminada arriba a la seva 5ª edició seguint l’esperit Respiralia, és a dir, un esdeveniment no competitiu en el que tot el món pot participar. Per això, simplement hi ha que presentar-se a les 10:30 a la Plaça dels Pins amb patrocinis d’amics, familiars i/o companys de feina de 1,00 €/km com a mínim, per exemple, amb la nostra targeta solidària.

A més, hi haurà un sorteig de varis articles, com un cap de setmana a les costes menorquines gràcies a Viatges Magon, bonus de SPA dels hotels Port Ciutadella i Artiem Audax SPA, vales per a la tenda Maribel, chal de quadres de temporada de la tenda Cool by Rei d’Or, lot de sabates infantils de Zapatos Ponti, etc. El sorteig es realitzarà a les 13:00 del mateix dissabte 24 a la Plaça dels Pins i els resultats es publicaran a la nostra pàgina web www.respiralia.org. La Fundació Respiralia és la depositària dels premis i aquests es podran reclamar fins el dia 23 de novembre via email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Més informació en aquest document.

.